Tjaaa

Vi föll för grupptrycket hahahaha nej men vi fick för oss o skaffa en blogg.

Vi är två tjejer som är lite speciella med vårat beteende, misstolka om du vill. Vi älskar att parta,rida och va allmänt cpiga. En av oss är om 49 dagar 18 år och den andra dröjer det 7 långa månader till, tills hon är det. Vi har sedan mammas mage varit inprincip bästa kompisar förutom vissa olika perioder då vi inte tål varandra. Som ni kanske märker hittar vi alltid tillbaka med tanke på att vi nu sitter här båda två i Cs säng och skriver vårat första inlägg.

Vi dissar aldrig en hemmafest eller uteparty utan är alltid sugna, en av oss är singel och därför uppen för förslag medans den andra olyckligt nog för er är upptagen. Vad ska då våran blogg handla om. Ska vi vara ärliga vet vi inte själva och därför skriver vi det första som ploppar ut i skallen. Idag är samtalet ÅLLE. Det dröjer tyvärr två hela dagar innan vi äntligen får klä upp oss och gå ut och dansa. Väntar känns väldigt lång idag och vi båda längtar ut för att bara släppa loss och koppla bort tankarna för ett ögonblick. I 4 hela timmar slipper man tänka och bara använda höfterna till det dom är bäst på.WOOOOHOOO PARTY.

C som just nu bara längtar efter att hälla i sig sprit och inte alls vänta tills på fredag, som tur är kommer inte våran alkohol förens imorron annars hade det nog inte funnits något kvar till det den egentligen ska vara till. För att våra älskade läsare som inte finns just nu ska orka läsa är det nog dags att avsluta detta inlägg nu ;D

Looooove
C och S ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0